Цял Карнобат плаче за загубата на младия Димитър Пръвчев, който снощи

...
Цял Карнобат плаче за загубата на младия Димитър Пръвчев, който снощи
Коментари Харесай

20-годишният Димитър з агинал с колата на майка си, купена преди 2 дни

Цял Карнобат плаче за загубата на младия Димитър Пръвчев, който нощес почина при безразсъден случай с лек автомобил Фолкваген Голф. 20-годишният юноша си купил съдбовното возило преди 2 дни и още даже не му се бил нарадвал, описа пред Флагман.бг непосредствен другар на Димитър. 

Припомняме, че случаят е настъпил нощес, към 22:45 ч. на обходния път от Карнобат за автомагистрала " Тракия ", км. 1+200 м. (между Карнобат и село Крумово градище - б.а.).

По данни на Министерство на вътрешните работи, Димитър се е движел с висока скорост, несъобразена с пътната конюнктура, вследствие на което аварирал. Немската кола излязла отвън пътното платно, след което се блъснала в лявата железна мантинела.

Голфът безусловно скъсал мантинелата и паднал в дерето. Ударил се поредно в дъното на отводнителен канал с дълбочина към 2,50 м. и в бетонна канавка. 

От ПТП са настъпили деформации по цялото купе на автомобила, който се самозапалил и изгорял напълно дружно с лидера. 

" Димитър си купи колата преди 2 дни. Беше доста благополучен, доста искаше да има автомобил. Лоша смешка му изигра газовата бутилка, която се е взривила от удара. Скърбим за него. Беше страховит човек, тренирахме дружно футбол в ОФК " Карнобат ". Загубата ни е огромна ", описа още неговият другар. 

Голфът е бил регистриран на името на майката на Димитър. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР